Vuoden 2020 tilinpäätös

 2020 Tilinpäätös


No niin, nyt tämäkin hullu vuosi alkaa olemaan hiljalleen purkissa. Tänään on Helsingin pörssin vuoden viimeinen kaupankäyntipäivä. Mikäs siis sen mukavampaa, kun paketoida koko vuosi salkkukatsauksen parissa. Edellisestä kerrasta onkin kulunut aikaa tasan kuukausi.

Kuukausi sitten salkun kokonaisarvo oli 13 710€


 
Nyt arvo on 14 777€. 

Ihan mukava kuukausituotto. Suurimmat voittajat salkussani olivat lottolappu Mindmed sekä Nordnet, joka oli ensimmäinen IPO, johon sijoitin. 


Jos vuotta katsellaan kokonaisuudessaan, niin Nordnet antaa salkun tämän vuoden kokonaisarvonnousuksi +19,47%. Mindmed-omistus Degirossa nostaa salkun kokonaistuoton yli kahteenkymmeneen prosenttiin. Vertauksena, SP500 on noussut tämän vuoden aikana (klo 17 30.12. mennessä) 15,50% ja OMXH 25 -indeksi 13,05%. Tänä vuonna siis onnistuin biittaamaan kummatkin indeksit, joita itse seuraan. Koitan kuitenkin olla ylpistymättä, sillä vuosi oli täynnä yllätyksiä ja minulla oli varmasti mukana aloittelijan onnea. Silti, olen tyytyväinen. Ensi vuonna oletan kurssien nousevan paljon maltillisemmin. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuoden ensimmäinen salkkukatsaus! Miltä näyttää rytinän jälkeen?

Parhaat osakkeet vuodelle 2021!

Salkkukatsaus, 9/21